Ez nem jó build ashe-nek LoL-ban?
Figyelt kérdés
Szóval általában ezeket veszem : infinity edge,berserker's greaves(alacrity enchant),phantom dancer,statikk shiv,the bloodthirster 2x ( 3v3ban mivel nincs bloodthirster, sanguine blade 2x)2013. márc. 3. 16:34
1/3 anonim válasza:
Ez a build Ashe-nek tökéletes alapvetően, bár én a statikk shivet ha nem sikerül összeraknom early game-ben, akkor nem rakom össze, később annyira nem tartom erősnek.
Még baromi fontos, hogy akár a statikk shiv, akár a phantom dancer helyett tegyél össze egy Guardian Angelt! Nagyon fontos, különösen ranked meccseken. Kevésbé leszel törékeny, és ha véletlenül kifocusolnak egy teamfight elején, még újraéledhetsz és megfordíthatod a teamfightot.
És ami a legfontosabb: mindig alkalmazkodj a konkrét játékhoz! Ez a lényege a LoLnak. Felismerni, hogy egy-egy helyzethez mi is a jobb. Lehet valamikor már az elején kell építened armort, lehet hp-t is kell, meccsfüggő. De, alapvetően, ez a core build Ashenek, az esetek nagy részében jó lesz! :)
2/3 A kérdező kommentje:
jaja, még most próbáltam ki ashe-t először tegnap, de nem megy rosszul, eddig zed-el , nocturne, akali-val toltam, bár azokkal szerintem nem lehet olyan jól védekezni mint ashe-vel. köszi :D
2013. márc. 3. 17:35
3/3 anonim válasza:
Nagyjából egyetértek az előttem szólóval, bár szerintem bloodthirster -ből elég egy is, a furor echanment még hasznos lehet, ha sok pénzed van egyértelműen jobb egy phantom dancer, utána a statikk shiv felesleges, főleg a játék vége felé, szóval : infinity, berserker, phantom, bloodthirster, guardian és még valami szituációs item. Pl. blade of the ruined king / black cleaver / last whisper
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!