Mit vegyek? Melyikkel járnék jobban? Ps4 v. Xbox 360?
A kettő között gondolkoztam de nem jutottam sikerre.
1, [link]
2, [link]
Mostanság melyikkel járnék jobban?
Indoklojátok meg hogy miért azt vegyem.
Meg linkeljetek hozzá tv úgy hogy a keret 130k a konzollal együtt + milyen játékokkal izgalmas azon a konzolon játszani.
A válaszokat koszonom!!!!!!!!!!
Azt vedd meg, amelyiknek jobban tetszenek az exkluzívai, és amilyen barátaidnak/ismerőseidnek van, akikkel esetleg játszanál.
Xbox live-ra külön elő kell fizetni (tehát hogy multizhass), viszont jobb, mint a Playstation network.
PS3-ban van bluray.
Multiplatform játékok általában szebbek Xboxon, és jobb az fps/frame rate, az exlkuzívokban viszont a PS3 a nyerő. Több van, sokkal szebb grafika (és szerintem jobb játékok is ezek, mint az xbox exkluzívjai).
Mármint PS3 vs X360.
Mindkettő jó, PS3 jobb, okok, röviden (mert millió ilyen kérdés van, már fárasztó részletezni, aztán ha mégis X360-at veszel engem az sem zavar):
- több exkluzív
- ingyen multi
- ha mégis előfizetsz multira akkor kapsz rengeteg ingyen játékot
Legjobb exkluzívok PS3-ra: God of War, Uncharted, Gran Turismo 5, Killzone, Infamous, Heavy Rain, Metal Gear Solid 4 (meg a HD Collection, de az boxra is van), LittleBigPlanet, Resistance, stb.
Legjobb exkluzívak boxra: Halo, Gears of War, és igazából ennyi az összes
Legjobb multiplatformok: nagyon hosszú a lista, szóval itt is csak egy töredéket írok, ami épp eszembe jut: Bioshock, Batman, Dead Space, Darksiders, Skyrim, Fallout, Sleeping Dogs, Borderlands, Red Dead Redemption, Assassin's Creed, stb.
65-75 ezer forintból meg elég kevés tv-t kapni, talán egy 32"-es 1080p-s már kijön.
A lényeget már leírták előttem, a két konzol tök egyforma, tényleg inkább az alapján érdemes dönteni, hogy a barátaidnak milyen van, illetve milyen exkluzívokkal akarsz játszani
(PS3 exkluzívok között van: Hack & Slash pl. God of War, Heavenly Sword, meg logikásabb játék mint az Uncharted
az Xbox 360 Exkluzívok inkább FPS kategóriásak mint a Halo vagy a Gears of War bár ezek vannak olyan jók mint az Uncharted vagy a God of War)
Hallottam olyat hogy csak a xbox piacról lehet leszedni a minecraftot ami 1600 microsoft pontba kerül.Ilyen pontokat hogy lehet szerezni.
Meg a multi nem ingyenes ha wifiről játszok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!