1/20 anonim válasza:
Drakesang egy böngészősz játék , a Diablo 3 még úgy is messze jobb hogy csalódás volt.
2/20 A kérdező kommentje:
A drakensang tudom böngészös játék csak hogy melyik a jobb
2013. márc. 1. 19:55
3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nagy semmit ez a gyakori kérdések is egy sz*r
2013. márc. 2. 00:33
4/20 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt a kérdésem (csak nem tettem fel ide). Játszottam Drakensanggal, mielőtt megvettem Diablo 3-at. Véleményem szerint: Diablo 3 jobb, mint Drakensang. Igaz utóbbi teljesen magyar nyelvű, viszont Diablo 3-mal szebb grakikával lehet játszani. Van egy ötletem: Próbáld ki Diablo 3 starter edition-t, majd a Drakensang-ot is a választ megtalálod.
5/20 A kérdező kommentje:
Okés köszi
2013. márc. 2. 12:02
6/20 anonim válasza:
Ha a gyakori szar akkor miért jársz ide hülyeségeket kérdezni te szerencsétlen ?
7/20 A kérdező kommentje:
Azért mert felteszek egy kérdést és utána sz*rnak rá a kérdésre és csak azért mondtam mert nem jó napom volt szóval ne érts félre.
2013. márc. 2. 13:49
8/20 anonim válasza:
Hát de ember , akkor fogalmazd meg úgy a kérdést hogy érthető legyen ? Most én is feltenném WoW vagy GW? konkrétat nem írtál mi van velük és általában az értelmetlen kérdésbe minek lépjenek be ?
9/20 A kérdező kommentje:
Úgy értettem melyikel érdemesebb játszani Diablo 3 vagy Drakensang online
2013. márc. 2. 14:05
10/20 anonim válasza:
Ember, nem lesz fél óra alatt megválaszolva a kérdésed, csak azért mert rossz napod van. Meg mi az hogy szar!? Akkor minek rontod itt a levegőt? El lehet menni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!