Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az új konzolok vagy a mostani...

Az új konzolok vagy a mostani PC lesz jobb grafikában?

Figyelt kérdés
A mostani 160-200 k-s gépek megállják majd a helyét az új ps4 illetve az új xbox mellett?

2013. febr. 28. 20:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%

160-200k-s PC nem fogja bírni, 300k inkább ,valószínűleg mind a 2 új konzol 100-200Ft között lesz felszereltségtől függően, 5 évig bírni fogják, de a grafika egy dolog, a konzol életének közepe felé tetőzni fog a jó grafika, ki fogják hozni a maximumot, de még az életciklus vége felé is okozhat meglepetést 1-1 fejlesztő cég.

Részemről a mostani konzolokon sincs olyan játék amivel azért nem játszanék mert szarul néz ki.Nem a graf a fontos, hanem az élmény.

A kérdés inkább az, megéri-e 300k-t ölni a 3 évig tartó max grafikáért vagy venni egy konzolt 150k-ért aztán 5 évig odase.

Persze PC-n jobban fog kinézni minden, csak nem mind1 mennyiért, azért a hardver gyártók sem hülyék, nekik akkor lesz bevételük ha veszik a cuccokat, és akkor veszik a cuccokat, ha nem tetszik a grafika, ezért sokszor sokkal nagyobb egy játék gépigénye mint ami valójában elég lenne neki, mert akkor minek az új hardver nem igaz?Ráadásul Pc-n elég nagy gond a warez, a fejlesztők minek pepecselnének a portal, ha fele annyi eladás sem lesz mint 1 konzolon inkább nagyjából belövik azt jónapot.

Valószínűleg a portolás dolog változni fog, mert a 2 új konzol felépítésben közelebb áll majd a PC-hez mint a mostaniak.

Azon meg jót nevettem, hogy a PS3 exkluzívok verik a PC-s garfikát lol 1 olyan exkluzívja sincs aminél ne lenne szebb játék PC-n.

Az meg végkép gáz amikor 1 PS3 fanboy bejön és mondja, hogy sokkal jobb és szebb exkluzívok vannak a a PS3-ra mint Xbox360-ra.Én se a Halot, se a Gears of Wart oda nem adnám egy Uncharted-ért vagy egy Heavy Rain-ért.

Ez mindenkinek a saját dolga, hogy melyik tetszik jobban, az exkluzívok grafikáján meg kár izmoskodni, még szép, hogy nincs párja mikor csak az egyik konzolon elérhető -.-

2013. márc. 1. 17:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Mókás hogy pont te pofázol a PS3 fanboyokról amikor lesül rólad hogy egy Xbox fanboy vagy

Én nem vagyok fanboy,egyszerűen ez a tény hogy a PS3 izmosabb gép az Xbox360-nál,ezért grafikailag is többet tud.Az exkluzív játékai pedig simán veri grafikailag az Xbox-ét,A Heavy Raint megse tudták volna csinálni Xbox-ra ugyanazzal a grafikával,befosott volna tőle a gép,ennyit erről

2013. márc. 2. 17:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Köcsög kis habzó szájú fanboyok, hogy be tudnak vadulni, ha valaki fikázza a kis játékszerüket. :D
2013. márc. 2. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:

# 12 Mókás hogy ennyire ismersz :)

Nem vagyok fanboy, csupán idegesít, hogy mikor a PS3 szóba kerül egyből ez a két ócska játék kerül előtérbe, pedig ott van a God of War meg a Killzone is.Mindenkinek más az ízlése azért írtam, hogy nem adnám a 2 Xbox exkluzívot, nem azért mert fanboy vagyok.

Ne gondold, hogy nem fordult néha meg a fejemben hogy kidobjam az istenített Xboxot az ablakon.

I <3 M$

2013. márc. 3. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!