Valaki megtanítana vagy segitene warlockozni wow 3.3.5be?
Látom lassan 1 hónapja sem kaptál értelmes választ:|
Nos az a baj, h Destru lockhoz nem értek, viszont Afflihoz annál inkább. Azt a guildek is jobban megköszönik, raiden több hasznát lehet venni, bár még mindig kevesebbet mint a Demonak.
Szerintem 1kezes fegyó+offhand jobb locknak, akármilyen talent. Annyi biztos h CoE (Curse of Elements)el kell kezdeni a dps-t, aztán immolate. (Az, hogy ez után kell-e Searing Pain-t tolni, az a raidben lévő Fire magetől függ, javaslom beszéljétek meg, alap esetben kell). Sajna innen nem igen vagyok tisztába vele, gondolom Inci és a dotokat frissíteni, no meg persze Chaos Bolt. Nézz valami rotát / vidit youtubeon, az tuti segít. Nekem is sok guildtársam vett fel vidit destru lockal.:]
Remélem valamennyit segítettem, sok sikert:D
Mi van? Kérlek forrást is jelölj meg!!! Egyébként ha engedélyezve lenne, akkor miért nem MoP megy rajta. De áprilisban indul a Cata PTR. Hmmm... Fincsi. Hány éve megy tök ugyanaz a content??? A MoP már az eredetin is unalmas, annyi ideje megy, de 6 éve ugyanaz...
Arról, hogy mennyire authentikus pedig annyit, hogy:
Tauri WoW Server - 2x-es szorzók a gyorsabb fejlődés és a dupla szórakozás érdekében. Aréna, Battlegroundok és a legtöbb működő dungeon szinte megszakítás nélkül!
Reborn WoW Server - 4x-es szorzóknak köszönhetően az átlagosnál gyorsabb a fejlődés, magasabb drop rate és könnyebb gold szerzési lehetőség.
Warriors of Darkness - Magas szorzók, magas igényű játékosoknak. (Érted. Itt már számokat sem írnak a szorzóra)
TauriBattle - Instant maximum szint és alap gear minden belépőnek!
Burning Blade - 7x-es szorzók.
Alaris WoW Server - Azonnali 80-as szint. Eltérő szorzókkal rendelkező, jó hangulatú PVP szerver, automatizált PVE eventekkel, vendorokkal.
Kérdés. Amúgy pont nem érdekel, de azért ne kardoskodjunk már a szellemi termékek lopása mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!