Miért szaggat a crysis 3 a gépemen?
Figyelt kérdés
3.16ghz proci,4gb ram,gtx550i videokari..
mediumon laggol mint az állat.raktam fel új vga drivert. valami egyéb ok sztetek?
2013. febr. 27. 19:41
1/11 Snopy08 válasza:
Nekem ugyan ez a problémám ugyan ezzel a videokártyával
2/11 A kérdező kommentje:
ha rájöttél mi a problem,dobj meg egy üzivel :)
2013. febr. 27. 22:35
3/11 anonim válasza:
roppant egyszerű kevés a gépetek hozzá 4gb ne is álmodjatok
4/11 A kérdező kommentje:
2gb a minimum,4gb az ajánlott nem tudom miről beszélsz.nem azon vagyok kiakadva h high-en nem megy,hanem h medium beálításon is laggol.
tessék: [link]
2013. febr. 28. 10:58
6/11 A kérdező kommentje:
Intel® Core™2 Duo Processor E8500
(6M Cache, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB)
2013. febr. 28. 16:11
7/11 anonim válasza:
A felbontást is lejjebb vetted? Mert hiába van mediumon, ha mondjuk 2048x1152-ben futtatod.
8/11 A kérdező kommentje:
igen levettem a minimálisra 1024x768-ra és ugyan olyan....
azt hallottam hogy a crytek amd támogatású,és ez is lehet a probléma...
2013. febr. 28. 17:35
9/11 anonim válasza:
Nekem erősebb nVidia van és annak ellenére, hogy max-on vagy minimumon van akkor is ugyan az a hatás és a mértéke se csökken ha állítom a teljesítményt és a felbontást. Laptopra tettem fel és a kártya meg se érzi (ennél rosszabb grafikájú játékkal sokkal jobban felmelegedett), de nem értem a hibát. Biztos az 1330Hz-es 4gb RAM-mal lesz a gond ha 1600-at ír és 4gb-ot közbe meg lehet, hogy a 8 is kell. Nem ártana bővíteni a RAM-ot, vagy tényleg az nVIDIA nem annyira támogatott. Amúgy corei 3 processzorom van (2,5gHz), ami igen gyors azzal meg végkép nem lehet gond.
10/11 anonim válasza:
ez egy fosadék játék optimálizálatlan szer foass prrrrrröcsss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!