Far Cry 3 vagy az új Tomb Raider-t érdemesebb megvenni?
Figyelt kérdés
megszeretném venni valamelyiket csak nemtudom melyik a jobb (Tudom a Tomb Raider még nem jelent meg!) szerintetek melyik a jobb ?2013. febr. 27. 08:31
11/19 A kérdező kommentje:
:) ismerős, én is most igy nyomom a far cry 3-at csak szeretek multizni és azt csak eredetin lehet
2013. márc. 7. 12:04
12/19 Attila_the_hun válasza:
Én Far Cry fan vagyok, de tegnap elkezdtem Larával játszani és nem tudok mást mondani, csak azt, hogy a legjobb, legélvezetesebb és legszebb grafikájú játék amivel valaha játszottam.
13/19 Attila_the_hun válasza:
Hüleséget mondtam. Ez nem is játék. Ez egy interaktív film! :)
15/19 A kérdező kommentje:
Már megvettem köszönöm
2013. márc. 10. 15:18
17/19 A kérdező kommentje:
multiplayer nagyon bejött, pedig sokan szidták, singleplayer is jó , grafika is nagyon ottvan, most uj kérdésem ,hogy vajon megvegyem-e a bioshock infinite -t
2013. márc. 11. 02:20
18/19 anonim válasza:
ha lesz hozzá jó multi és extra tartalom akkor megéri az is
19/19 anonim válasza:
10:57 vagy már nem tom üzenem neked hogy egy barom vagy xd. a far cry 3 nak szar grafika? jó fos géped lehet ha ezt mondod? szar játékmenet? 5 perc után ezt így megfejtetted? meg cod? nem ócsárolom a codot de semmi értelme hogy minden évben kiadnak egy új codot semmi újítással annyi hogy más mapok meg másabb story semmi játékmenet beli újítás. te csak egy divat gamer vagy aki szart nem ért a jó játékokhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!