Hogy kell a pou-t letölteni pc-re? Mert nekem a blustacks nem sikerül és máshogy hogy lehet?
Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 13:52
1/9 szántóvető válasza:
androidot már le lehet tölteni pc-re csak még nem tökéletes.
de hamarosan megoldják és akkor már teljes értékű androidként lehet használni.
2/9 A kérdező kommentje:
hogy kell le tölteni ??
2013. febr. 27. 16:08
3/9 szántóvető válasza:
linkeltem már korábban :)
4/9 A kérdező kommentje:
hogy kell a pou-t letölteni a bluestack ban mert nekem nincsen benne :(
2013. febr. 27. 16:52
5/9 szántóvető válasza:
öreg vagyok már,nem érdekel a pou,de gondoltam megpróbálom és sikerült is.POU tulajdonos lettem :)
nos,a bloustack-ban a my apps menüpontnál beütöd a keresőbe hogy POU,enter és már ott is van.
katt az install-ra,aztán be kell jelentkezni valahova az email-címeddel(mínusz nulla az androidos tapasztalatom,nem tudom pontosabban megfogalmazni bocs.ja és én gmail-es vagyok).előbb-utóbb elindul a letöltés,nekem csigalassú korlátozott mobilnettel volt vagy fél óra de megvan.
kellemes pou-zást mindenkinek.
6/9 Rehák Ádám válasza:
Én csak a blustacks-al tudtam aztis úgy hogy lehúztam a képernyő tetejét és ott volt hogy hogy Open 1mobile market arra kattints és ott a bal felső sarokban van egy keresés gomb oda beírod hogy pou kiadja rákattintassz és download a képernyő alján.Így
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget és már jó is pou :)
2013. márc. 3. 07:47
8/9 Smith Andrew válasza:
szedd le a soketeq programot
9/9 A kérdező kommentje:
nekem azt irja ki amit kűldtél hogy Error miért ? vgay bluestacks 1gb kellene
2013. aug. 15. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!