Melyik éri meg Xbox360?
Most akarok venni egy x360t az egyik ez: Xbox 360 konzol 4 GB konzol
- 1 db fekete kontrollerrel
- Kinect mozgásérzékelő és hangérzékelő szenzor
- HD felbontás, beépített WIFI
- Kinect Adventures játékszoftver
A másik:- Xbox 360 Slim kiadású konzol
- 250 GB beépített merevlemezzel
- 1 db fekete vezeték nélküli kontroller és 1 vezetékes headset
- HD felbontás (HDMI port), beépített WIFI
- Nagyon jó ár/érték arány
Tehát ebbe csak hdd különbség van? melyik éri meg jobban? ha megveszem a kinecteset és utólag veszek hddt?
HDD-ben van csak különbség, 250-est vegyél, Kinect pedig felesleges.
A kérdés pedig úgy hangzik magyarul: Melyik xbox360 éri meg?
Inkább a 250 GB-osat vedd meg mégpedig azért mert:
1. Az a gép slim kiadású, azok állítólag tartósabbak, kisebb az esélye a 3 led hibának.
2. ok a belső merevlemezre több játékot tudsz telepíteni, így megkíméled a lemezeket az állandó pörgetéstől, gyorsabb is a játék, és tovább bírja a lemez is mert csak az indításhoz fog kelleni.
3. Ha annyira kell a kinect, akkor lehet hozzá venni külön is, de szerintem az felesleges, mert egyrészt a húgom is vett egyet az xboxhoz és használta kb 1 hétig és már fél éve csak a helyet foglalja, a szekrény aljában.
Meg a kinect inkább csak akkor éri meg ha összeül egy kisebb baráti társaság, és azzal közösen el lennétek vele.
A vezetéknélküli kontroller, csak annyiból jó hogy ha nagy a helytávolság az xbox, meg a kanapé közt akkor ne kelljen azzal szenvedni hogy na akkor hosszabb vagy rövidebb a kábel stb... Csak ahhoz célszerű venni tölthető elemeket (akkumulátort) mert a sima száraz elemeket hamar lemeríti és ugye az is pénzbe kerül.
A 4 GB-os konzolon is lehet HDD-t bővíteni, csak szerintem felesleges, mert olcsón maximum bontásból lehetne szerezni, és az ugye kitudja meddig bírja, újonnan meg baromi drága állítólag, és nem lehet akárhogy beszerezni.
250gb-ra voksolok
de nekem kinectem is van, és nem rossz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!