Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik éri meg Xbox360?

Melyik éri meg Xbox360?

Figyelt kérdés

Most akarok venni egy x360t az egyik ez: Xbox 360 konzol 4 GB konzol

- 1 db fekete kontrollerrel

- Kinect mozgásérzékelő és hangérzékelő szenzor

- HD felbontás, beépített WIFI

- Kinect Adventures játékszoftver

A másik:- Xbox 360 Slim kiadású konzol

- 250 GB beépített merevlemezzel

- 1 db fekete vezeték nélküli kontroller és 1 vezetékes headset

- HD felbontás (HDMI port), beépített WIFI

- Nagyon jó ár/érték arány

Tehát ebbe csak hdd különbség van? melyik éri meg jobban? ha megveszem a kinecteset és utólag veszek hddt?

2013. febr. 26. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:

HDD-ben van csak különbség, 250-est vegyél, Kinect pedig felesleges.

A kérdés pedig úgy hangzik magyarul: Melyik xbox360 éri meg?

2013. febr. 26. 13:44
 2/9 anonim válasza:
100%

Inkább a 250 GB-osat vedd meg mégpedig azért mert:

1. Az a gép slim kiadású, azok állítólag tartósabbak, kisebb az esélye a 3 led hibának.

2. ok a belső merevlemezre több játékot tudsz telepíteni, így megkíméled a lemezeket az állandó pörgetéstől, gyorsabb is a játék, és tovább bírja a lemez is mert csak az indításhoz fog kelleni.

3. Ha annyira kell a kinect, akkor lehet hozzá venni külön is, de szerintem az felesleges, mert egyrészt a húgom is vett egyet az xboxhoz és használta kb 1 hétig és már fél éve csak a helyet foglalja, a szekrény aljában.

Meg a kinect inkább csak akkor éri meg ha összeül egy kisebb baráti társaság, és azzal közösen el lennétek vele.

A vezetéknélküli kontroller, csak annyiból jó hogy ha nagy a helytávolság az xbox, meg a kanapé közt akkor ne kelljen azzal szenvedni hogy na akkor hosszabb vagy rövidebb a kábel stb... Csak ahhoz célszerű venni tölthető elemeket (akkumulátort) mert a sima száraz elemeket hamar lemeríti és ugye az is pénzbe kerül.

A 4 GB-os konzolon is lehet HDD-t bővíteni, csak szerintem felesleges, mert olcsón maximum bontásból lehetne szerezni, és az ugye kitudja meddig bírja, újonnan meg baromi drága állítólag, és nem lehet akárhogy beszerezni.

2013. febr. 26. 13:56
 3/9 anonim ***** válasza:
A 250GB válaszd.
2013. febr. 26. 18:08
 4/9 anonim ***** válasza:
A Slim gépek nem igen lesznek 3LED hibásak mert teljesen más gép mint amelyiknél ez előfordult.Ez a hiba csak az 2005 első generációs gépnél volt jellemző.Az enyém 3.generációs(Jasper-es gép)és 5 éve kifogástalanul működik a Slim-ek pedig 4.generációs gépek ezekben már ki küszöbölték az elődök hibáit.
2013. febr. 26. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
A 250 gb-os, főleg, ha live-ra is fel akarsz menni.
2013. febr. 27. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:

250gb-ra voksolok

de nekem kinectem is van, és nem rossz :)

2013. febr. 28. 17:59
 7/9 anonim ***** válasza:
2013. márc. 23. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocs ezt akartam: [link]
2013. márc. 23. 20:55
 9/9 anonim ***** válasza:

A kinnect nem bejövős inkább vedd meg ezt és marad játékokra több min 30.000Ft-od

[link]

Játékokat pedig itt nézd meg elég jó áron van használt is a megmaradt pénzből 5-6 játék is kijöhet.Én úgy szoktam hogy kettőt cserére hagyok és némi ráfizetéssel kevesebből megúszom a vásárlást.

[link]

2013. márc. 23. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!