Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Crysis 3 hoz van magyarítás?...

Crysis 3 hoz van magyarítás? Semmit nem dob be róla a google! Vagy nekiállt már valami csapat?

Figyelt kérdés

2013. febr. 25. 22:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Tessék, itt a végszó: "

Arra gondoltál hogy a crysis 2 le van már fordítva? itt a crysis 3 ról van szó! és ott ara semmi utalás, bár azt olvastam hogy le lesz fordítva, csak az a kérdés mikor,...

2013. febr. 27. 13:44
 12/15 anonim válasza:

Már megvan a magyarosítás,csak még a fordító nem tudja...na ezt írta róla: Még nem lehet visszarakni a játékba a szövegeket.

Szóval nagyon várható ha rájön a megoldásra.

2013. ápr. 5. 13:09
 13/15 anonim válasza:
34%
Minden forditó csak pofázik,igy Evin is...de senki sem forditja.Pedig aztán még ha rövid is,ebben van mit forditani.Ez olyan mintha megnézel egy kitűnő filmsorozatot és az utólsó angolul van.Amiből szart sem értesz mivel nem tudsz angolul.Én ha tudnék mint egyes nagypofájú forditók angolul,biztos megcsinálnám.Ehelyett ők is olyan játékokat forditanak ami vagy nem ismert vagy sokakat nem is érdekel.Pedig szerintem ilyen csúcs játékokra oda kellene figyelni és forditani,nem csak ami nekik tetszik.Nagy gamer vagyok és sok játékot lejátszottam visszamenőleg kb 20 évre,de amikor nézem miket forditanak,feléről nem is halottam még.
2014. ápr. 21. 01:50
 14/15 Csori96 ***** válasza:
46%

A jelző, mellyel a tisztelt fordítókat illetted inkább rád illik.

A gondolkodásmódod rettenetes, remélem, nem sokan gondolkodnak így. A fordítók is olyan emberek, mint mi, van életük, családjuk, munkájuk, esetleg még iskolába is járnak. Szabadidejükben hobbiként fordításokat készítenek, melyeket az esetek döntő többségében ingyen megosztanak velünk. Ezek után, hogy követelhet bárki is bármit?! Hogy várhatod el, hogy olyan játékot fordítson, mely nem tetszik neki?! Szenvedje végig a fordítást csak, hogy neked jó legyen?! Az, hogy mit fordít, csak rá tartozik, és attól, hogy nem ismersz egy játékot, nem hallottál róla, még sokaknak tetszhet.

Gyakorlatilag értelmetlen, illetve teljes mértékben logikátlan, amit írtál. Remélem te is rájöttél erre!

2014. ápr. 21. 10:44
 15/15 anonim válasza:

Na van a crysis 3-hoz magyarositás.DE...borzasztó gagyin van megcsinálva.100 hogy google forditóval csinálták és pénzért lehet csak megvenni.Én ezért nem adok egy fillért sem az biztos.Majd lessz ez jobb is.Sokszor angolul értem meg és nem ezzel a magyar felirattal.azthiszem csinálja más is,remélem az jobb lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=aQODlgP_9G4

2014. jún. 19. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!