Isti910802 kérdése:
Crysis 3 harmadik pálya vége?
Figyelt kérdés
A harmadik pályán mikor felveszem azt a fegyvert amivel ki kell lőne azt a három tornyot akkor miért nincs lőszer a fegyverbe??? Másik fegyverrel meg nem lehet kilőni. Segítsetek légyszi!!!!!!!!2013. febr. 25. 19:47
2/10 A kérdező kommentje:
használom a youtube-ot de ott felveszik a fegyvert és már van is benne lőszer, de nálam meg nem volt de most már megoldottam
2013. márc. 1. 14:46
3/10 anonim válasza:
Hogyan sikerült megoldani ? Nekem is ugyan ez a gondom....
4/10 anonim válasza:
Nekem is szintén ez a gond. Hogy sikerült megoldani???? Légyszi!!!!
5/10 F.R.A.D.I. válasza:
Én is most játszok de semmit nem tudok csinálni lőszer nélkül hogyan oldottad meg???
6/10 anonim válasza:
Egyszerű nem szabad hogy észrevegyenek és akkor lesz benne lőszer de ha észrevesznek és úgy mész tovább akkor viszont nem lesz benne lőszer.
7/10 anonim válasza:
C:user/save game/crysis3 mappát töröltem és feltettem az 1.2 patch-et és kikapcsoltam játék közben a net-et.
Így kezdtem újra a játékot és lett lőszer...
8/10 lacika0112 válasza:
nekem akkor sincs benne valaki segitene lészleteseben ??
9/10 anonim válasza:
Próbáld újra telepíteni a feljebb írt módszerrel, + patch és vigyázz, hogy ne lásson meg a crytek mert letiltja a játékot amennyiben azt nem találja eredetinek.
10/10 Jamy01 válasza:
Halihó! Valaki nem tudna e-mailben egy mentést küldeni onnan, ahonnan már meg van oldva ez a probléma (ki vannak iktatva a tornyok!) ?!? Nagyon megköszönném!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!