Assassins creed 3-ban tanyaküldetés bug?
Figyelt kérdés
Amikor meg akartam csinálni a 4. norris küldetést elkezdtem, ott jártam amikor elmondja hogy mit akar, akkor ki kellett lépnem a játékból és mikor másnap beléptem már nem tudtam újra el kezdeni.Nem volt sehol az ikon se a tanyán se a határvidéken, és nem tudom újrajátszani sem.0%-on áll a dns-követőben.
Hogyan tudnám megcsinálni?
2013. febr. 24. 19:33
1/2 anonim válasza:
Helló! Sajnos nem tudom a választ de nekem is hasonló a problémám nekem a kondás tanya küldinél bugoltbe úgy hogy nem nyílik ki az ól ajtó így ha odais terelem őket akkor se történik semmi és nem ad be több tanya küldetéset.... :(
2/2 anonim válasza:
Na pont ugyan ez van nállam is.csak nállam anyi hogy nincs semmilyen bug csak anyi,hogy volt az a tanya küldi ,hogy szétkellet a lakókat választani... És csak eddig volt tanya küldi és nincs továnbb a térképen ikon.. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!