Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudom hogy a játék ez e,...

Nem tudom hogy a játék ez e, de letöltöttem a 3d studio max 6-ot és mikor elinditom azt irja ki, hogy: error (11.1.6) mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:

a 3ds egy grafikai progi amivel térben alkothatsz. nem könnyű az elsajátítása és nem játék.

Ezen kívül a 6. verziója már nagyon régi, azért ír ki hibát a rendszered. Asszem az winXP alatt se megy már. Vista meg win7 alatt meg tuti nem. Már nem is tudom hanyadik kiadása van, asszem már a 10es is kint van. de a 9es tutira.

Nem okos dolog, hogy ész nélkül töltögetsz le, a végén így letöltessz majd vmi vírust is amiről azt hiszed játék.

2009. szept. 9. 22:37
 2/4 A kérdező kommentje:
ok kösz xp van nekem tudod honan tudnám letölteni a hözáilöt xp re a 9 jo?
2009. szept. 10. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:

pl megveszed, ha pénzes vagy.

letötleni emg keresgélj torrenteken. ne kérdezd mi az a torent, kutass kicsit. és ne írj ilyen témában nekem privátot kérlek, nem vlaszolok rá, mert nem adom ki az e-mail címemet.

de nem nagyon értelek, minek neked a progi ha egyszer azt hiszed játék. azt se tudod mire való.

2009. szept. 10. 19:20
 4/4 A kérdező kommentje:
kösz a kedves szavaidat letöltötem a 9 et csináltam néhány vidit ha valaki tud magyarositást hozá jol jöne ha van
2009. szept. 12. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!