Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A playstation 4 mikor jelenik...

A playstation 4 mikor jelenik meg magyarországi piacokon?

Figyelt kérdés
Mikorra várható a ps4 megjelenés a mediamarkt vagy ilyesmi üzletekbe,és mennyi körüli az ára?
2013. febr. 24. 15:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

150-ért veszel egy gépet, amin már minden elindul, de még mindig nem ultran.

De azt X évente azért kell újítani, egy konzol meg 5-6 évre van, sokkal jobban megéri.

15k meg nincs egy új játék, esetleg 12k, használtan még kevesebb, PS+al meg ingyen, annál tudsz jobbat mondani?

2013. febr. 24. 16:51
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Haver most rakott össze 100ért gépet , amin ultra highon megy a BF3 , 8giga ram + i5 + 6850 , jónapot .
2013. febr. 24. 17:11
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Jah hogy én vagyok a hülye gyerek ?:D

Az hogy értelmetlen és buta vagy nem tehetek róla . Érteni kell hozzá . UI: te kezdted a flamet .

2013. febr. 25. 14:05
 14/15 anonim ***** válasza:
ki az aki handras linket ide mer nyomni? :D az egy elvakult gyökér applefan, nem más... Ezt tudja fikázni, bezzeg arra a hótsz@r iphone 5-re egy rossz szava nem volt. Pedig abban sem volt semmi innováció. Itt meg pont azt hiányolja??? Hát elmehet a... ODA! :D amúgy akkor szakadtam a röhögéstől amikor elolvastam alul az összes kommentet és betévedt oda egy vendég :D és elkezdi, hogy: a handras-t nem lehetne valahogy bannolni az oldalról elfogultság miatt? XD a többiek ezután tájékoztatták hogy az övé az oldal és mégsem kéne a saját oldaláról kitiltani... XD ennyit a handrasról.
2013. márc. 2. 11:29
 15/15 anonim válasza:
Nem tudom ki az a hülye aki szerint jobb az új Xbox mint a PS4.
2013. júl. 7. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!