Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki elmagyarázná a League...

Valaki elmagyarázná a League of legend játékmenetét? (több lent)

Figyelt kérdés

Na szóval kezdő vagyok nem annyira hogy még nem játszotta meccset csak hát mindig olyan a végkimenet hogy 2-3-mat öltem és 10x haltam akit vettem karaktert mert tetszett az annie volt azzal vagyok a legtöbbet neki mi lenne a legjobb? ő hova való? top-mid-down? vagy lehet nem is így van:)

egy,két tippet adhatnátok egy kezdőnek olvasgattam hogy ne haljak meg hát próbálok de ők nem tudom hogy fejlődnek mert mire oda érek hogy hátha meg tudom ölni én 2-3 mas vagyok ők már 4-5 ösök!

2013. febr. 24. 09:17
 1/10 A kérdező kommentje:
meg hogy hol lehet jól fejlődni tudom hogy vannak ilyen helyek voltam már ott meg öltem is meg minionokat is ha jól írom na látjátok mennyire noob vagyok? :/
2013. febr. 24. 09:22
 2/10 AccountManagerkovács ***** válasza:

Először is, érdemes botok ellen játszani, hogy ott fejlődj, kitapasztald a karaktereket, stb. (Co-op vs. AI) De ott is először a BEGINNER szinten légyszíves.

Annie: Középre való. Egy dolgot kell megjegyezni nála: minden negyedik varázslata bénít (stunol). A kombója nagyon egyszerű: Amíg nem harcolsz, addig a Molten Shield pajzsot tedd fel magadra egyszer-kétszer. Amikor elkezd nevetni és egy átlátszó kör megjelenik körülötte, akkor készen áll a stunja. Ekkor a következő célpontra ható varázslatával megbénítja az ellenfelét. Mindig mielőtt hős ellen mész, gondoskodj róla, hogy legyen stunod.

Ezt kell csinálni: Rálövöd a tűzgolyót, aztán a másik tüzes varázslatot, kivégzésnek pedig hívod a macidat.

Ha van stunod, akkor az ultiddal akár több ellenfelet is lefoghatsz, a macit az Alt nyomva tartásával tudod irányítani - jó például tornyok ellen.

Szóval a lényeg az, hogy botok ellen menj, ismerj meg minél több karaktert és csak aztán kezdj bele a játékosok elleni meccsekbe!

2013. febr. 24. 11:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem nagyon szépen köszönöm majd még lesz hozzád pár kérdésem de az pm-ben.
2013. febr. 24. 14:47
 4/10 anonim ***** válasza:
2013. febr. 25. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
és ide is jöhetnek pm-ben kérdések, segítek bármiben
2013. febr. 25. 20:49
 6/10 Bak Bálint ***** válasza:

Hallod, ha akarsz vegyél fel skypon és elmondok mindent;

bak.balint

2013. febr. 26. 20:54
 7/10 anonim válasza:
Hnap olyan reggel 7:30-8:00 kozott nem er ra vki tolni egy 5v5-ot nincsenek olyan magyar barataim akikkel tudnek jatszani :/ Es h ha vki kerdezni 20-as vagyok!
2013. febr. 27. 18:32
 8/10 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=tj8dX62aCIY&list=PL2B86929AB8.. itt egy csatorna aki segit lolba és annie nak ability powert tegyél!
2013. febr. 27. 21:53
 9/10 anonim válasza:
ha érdekel még vegyél fel skypera (pepcikk) 12/L :D
2013. márc. 9. 14:40
 10/10 anonim ***** válasza:
valaki egy lol meccs? :D az írjon privátba
2015. jún. 24. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!