Valaki elmagyarázná a League of legend játékmenetét? (több lent)
Na szóval kezdő vagyok nem annyira hogy még nem játszotta meccset csak hát mindig olyan a végkimenet hogy 2-3-mat öltem és 10x haltam akit vettem karaktert mert tetszett az annie volt azzal vagyok a legtöbbet neki mi lenne a legjobb? ő hova való? top-mid-down? vagy lehet nem is így van:)
egy,két tippet adhatnátok egy kezdőnek olvasgattam hogy ne haljak meg hát próbálok de ők nem tudom hogy fejlődnek mert mire oda érek hogy hátha meg tudom ölni én 2-3 mas vagyok ők már 4-5 ösök!
Először is, érdemes botok ellen játszani, hogy ott fejlődj, kitapasztald a karaktereket, stb. (Co-op vs. AI) De ott is először a BEGINNER szinten légyszíves.
Annie: Középre való. Egy dolgot kell megjegyezni nála: minden negyedik varázslata bénít (stunol). A kombója nagyon egyszerű: Amíg nem harcolsz, addig a Molten Shield pajzsot tedd fel magadra egyszer-kétszer. Amikor elkezd nevetni és egy átlátszó kör megjelenik körülötte, akkor készen áll a stunja. Ekkor a következő célpontra ható varázslatával megbénítja az ellenfelét. Mindig mielőtt hős ellen mész, gondoskodj róla, hogy legyen stunod.
Ezt kell csinálni: Rálövöd a tűzgolyót, aztán a másik tüzes varázslatot, kivégzésnek pedig hívod a macidat.
Ha van stunod, akkor az ultiddal akár több ellenfelet is lefoghatsz, a macit az Alt nyomva tartásával tudod irányítani - jó például tornyok ellen.
Szóval a lényeg az, hogy botok ellen menj, ismerj meg minél több karaktert és csak aztán kezdj bele a játékosok elleni meccsekbe!
Hallod, ha akarsz vegyél fel skypon és elmondok mindent;
bak.balint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!