Szerintetek Magyarországon mikor lesz elérhető a PS4 és nagyjából mennyi lesz majd az ára?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 21:56
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Ezt még így elég korai lenne megmondani. Legalábbis az árat. Új konzol mindig 100-130 ezer körül mozog, gondolom ez is. Megjelenés meg legkésőbb jövő év eleje.
3/5 orbit-titkosnév válasza:
Én úgy halottam, hogy 150 ezer fele lesz az ára!
4/5 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam h lesz 430 és 530 dolláros verzió is!Na m1 én jövőre tuti h veszek egyet de addig ott a ps3 slim! :)
2013. febr. 23. 08:46
5/5 anonim válasza:
Én a helyedben, csak akkor vennék PS4-et, ha biztosra lehetne tudni, hogy támogatja a PS3-as játékokat. A Next-Gen-ek terén még igen csak kevés játék fog debütálni.
Szerintem még várj a megjelenés után néhány hónapot, amíg lesz rá több játék. OFF:(mondjuk én PS3-at sem vennék, meg XBox360-at sem, mert 2 konzol exkluzív játék végett, ami nekem tetszik, nem éri meg. Maradok a jó öreg PC-nél.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!