The Walking Dead játékba kifosszam az elhagyatott kocsit, vagy ne? (Tovább lent! )
Sziasztok!
A kérdés adott.
Azért kérdezem, hogy lesz-e következménye, ha kifosztom, ill. ha nem?! Számít a kislány véleménye is nekem, Ő nem akarja, hogy kifosszam, de akkor meg nem tudom neki adni a pulcsit, meg ugye éhes mindenki!
Előre is köszi!
Én már végigjátszottam és bizonyos értelemben lesz következménye, de nem akarok spoilerezni....
Szerintem jobb, ha otthagyod.
Értem, köszi! Végül is ha nem változtat semmin sem, akkor az úgy jó, mert mindegy, hogy elveszem-e, vagy nem! Bár szerintem jól tettem, gondolom Te is kipakoltad. Ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor mindenképpen muszáj volt.
Gondolom nem Clem lesz az aki megemlíti. Bár nem tudom, hogy ki említhetné még meg, mert ugye !!!!!!SPOILER!!!!!!!! Csak Kenny maradt a régi csapatból, meg Ben, de Ben meg nem nagyon érdekel. :)) Bár ha Clem mondja, Ő neki örülnie kéne szerintem inkább. Az a baj, hogy az Én Angol tudásom nem megfelelő egy ilyen játékhoz még, ezért Magyar feliratosan játszom, és még ugye a 4-5. epizód már ki van adva, de csak tesztelés miatt, amiben még sok a hiba nagyon. Ezért még kicsit jegelem. De már évek óta nem játszom a gépen, ez mégis lekötött! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!