League of Legendsben keresem a hozzám leginkább illő bajnokot, kit ajánlanátok a lentiek közül?
Akiken mostanság gondolkozom:
Shaco
Jarvan IV
Jayce
Cassiopeia
Rengar
Akiket tudok használni, úgymond tisztességesen :D :
Warwick junglerként, Gangplank és Varus carryként, Nidalee suppként, de sokszor megesik hogy több killem van mint a carrynek, Twisted Fate és Annie midder karakterként, és Nasus solo topon. Pantheon is megy bizonyos szerepekben. Ezeket figyelembe véve melyik lenne szerintetek a leginkább hozzám illő? Rengar jelen pillanatban a legszimpatikusabb, de az On the hunt quest megy még ha az ellenfél csapatban van egy Kha'zix? Valamint csak junglerezésre jó vagy solo topon is tud alkotni? Jayce akin még nagyon gondolkodom mert az ultija váltós, mint Nidalee-é és azt is nagyon bírom. De mivel ezek mindketten 6300-asok nem szeretnék elhamarkodott döntést hozni.
egyébként nem értem a kérdést, feltételezem 30 vagy és rankedoznál, ott pedig nem létezik main kari, mindenből kell értened legalább egyhez, legyen egy top solosod, egy jungelesed egy midesed egy adc, meg egy suppod.
én main karijaim:
vladimir top esetleg mid
swain mid
fiddlestick jungle
varus adc
hopp nincs supportom xD
GP Carry-t felejtsd el.
Rengar elég OP , Cassio jó mides és teamfightban ultija nagyonjól jön
Shaco 3150-es
Jarvan és Cass 4800-as
Az elmondottak alapján Jayce-t javasolom.
Igen tudom hogy hárman olcsóbbak, de ezért is mondtam, hogy mivel kettő 6300-as, óvatosan döntenék.
Gangplankkel az a helyzet, hogy ha carry szerepét vállalom egyedül is bealázok egy suppot és egy másik carryt, szóval nem olyan nagyon rossz arra a szerepre, de akkor áttérek solo topra vele, mert gondolom hozzáértők válaszoltak.
Egyébként még nem, nem rankedeznék, csak normalon gyakorlom a karaktereket. És valóban azt keresem, hogy melyik szerepre, melyikkel vagyok a legjobb.
Köszi az eddigi válaszokat. :)
Nekem meg van rengar még egy mf-et is leszedtem vele xD
Szerntem nagyon megérte most jaycet akarom vagy lissandrat ha kiadják addigra de jayce nagyon bejön mert örökkön ööké szopok hogy fighter létemre egy rangedet kapok bár rengaral passziv miatt még az is kiküszöbölhetö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!