DjRicardo kérdése:
Hogykell lefejezni a minecraftba? Vagy mikell hozzá? ( kard. és ilyen képességekre legyen enchantoolva)? Vagyhogy letuddfejezni rangosnak kell lenni? ( de adjonfejet ) pls
Figyelt kérdés
Pls :))2013. febr. 21. 06:44
1/9 anonim válasza:
Milyen fejet akarsz szerezni? Ha emberfejet, azt csak multiba kaphatsz, de ha mobfejet, akkor lehetőleg úgy ölj meg egy mobot, hogy a kardodon legyen zsákmányolás enchant. A mobok amúgy nagyon ritkán dobnak csak fejet, de ha van zsákm. enchant kardod, érdemes próbálkozni :)
2/9 A kérdező kommentje:
emberfejet(MesterMC-n) köszi a választ :)
2013. febr. 21. 15:02
3/9 anonim válasza:
öld meg a zsírkirályokat vagy,a fölötieket...A fegyverkövetelményt nem tudom
4/9 anonim válasza:
Mobok közül csak a withercsontváz dob fejet, 1/40 eséllyel.
5/9 anonim válasza:
Nem csak a withercsontváz dob fejet,nekem a zombi is dobott de nem tom hogy a többi mob tud e.
6/9 anonim válasza:
Zsákmányolás echant ami a mobokat illeti!
7/9 anonim válasza:
# 5 : szerintem valami mod volt (pl: ice cream)
8/9 hecker33 válasza:
írd be /head név és amelyik jétékos nak a fejét akarod akor
anak a nevét írd ba
9/9 TAKIMLISIM válasza:
Ha embert akarsz, akkor szerveren. Ha mobot akarsz akkor kell hozzá néhány dolog: Éjszaka, Vihar (legyen villám!), egy creeper, és a kívánt szörny. Sebezd le a szörnyet, de ne öld meg. Ha egy creeperbe belecsapott a villám, akkor elektromosan világít. Ezt a creepert vidd közel a szörnyhöz és ingereld, hogy felrobbanjon. Ha elég közel van a szörnyhöz, a robbanás megöli és 100% eséllyel leszakítja a fejét. persze vigyázz a saját fejedre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!