Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends! Rúnák ad-ra?

Párna kérdése:

League of Legends! Rúnák ad-ra?

Figyelt kérdés
Már 25-ös vagyok LoL-ban, de ezek a rúnák nekem még újak. Valaki adna tippeket, linket, vagy valami segítséget, hogy milyen rúnákat kéne vennem? Igazából dariusra, fiorára, ezraelre meg ilyen ad championokre kéne. De még nincs annyim, hogy mindre külön-külön vegyek. Tehát olyan rúnákat szeretnék venni, amikre tuti szüksége van az összesnek

2013. febr. 20. 21:49
 1/6 AccountManagerkovács ***** válasza:

Elmondom a saját ad-rúnáimat, aztán majd a nagyobb profik kijavítanak, ha hülyeség, de én ezeket használom:

A fele attack speedre van, a másik fele pedig sebzésre. Vagyis kb úgy néz ki, hogy +X% attack speed / +Y damage. Érdemes egyébként 30-as szintig várni és akkor megvenni a legfelsőbb szintű rúnákat, mert azok a legjobbak, a többi az pénzkidobás.

2013. febr. 20. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Az igaz, csak tier 3-as rúnákat vegyél.

Nekem AD solo topra: Sárga armor, Piros Attack damage talán az egyik armor pen, kék magic resist. Quintassenceből vagy attack damaget, vagy movement speedeseket szoktam használni.

Ezek közül a sárga armor olyan, hogy szerintrm minden championnél nélkülözhetetlen, u. úgy ott van az armor az ap rune page-emen.

2013. febr. 21. 07:54
 3/6 anonim ***** válasza:
igazából ezreal egy ad carry darius meg egy melle fighter, szóval elvben nekik 2 különböző rúnapage kéne.. de én azt javaslom hogy első lépésként vegyél pirosba ad-t vagy armor penetrationt, sárga armor kék magic resist, és a külsöbe pedig ismét ad vagy armor penetration:)
2013. febr. 21. 17:21
 4/6 Imperator2001 ***** válasza:

Szia, leggyorsabban itt találsz választ: [link]

[link]

2013. febr. 22. 12:51
 5/6 anonim válasza:
68%

Piros - AD(nem szintezős)

Sárga - Armor

Kék - Magic Res.

Quint - Lifesteal 2%

:D

2013. febr. 22. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
És akkor mi van ha csak +18 attack damage van ??? az ugy most rossz kell bele más is?
2013. jún. 29. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!