Battlefield 3 multiplayer?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megkérdezni, hogy a tört battlefield 3-al is lehet multizni vagy meg kell venni a játékot, és a multihoz melyik kell? Sima Battlefield 3, Battlefield 3 Permium vagy Battlfefield 3 Premium Edition. Leszűkítve az a lényeg, hogy melyikkel lehet multizni?2013. febr. 20. 16:37
1/4 anonim válasza:
Tudtom szerint nincs tört multi.
A Sima BF3 az a sima BF3, azza lehet multizni, maga a játék.
A BF3 premium az kiegészítő, sok többjátékos pályát tartalmaz, viszont játékot nem.
A BF3 premium edition tartalmazza a játékot és a premium kiegészítőt is.
2/4 anonim válasza:
Mindenképpen meg kell venni a játékot. Mindegyikkel lehet multizni, de a Premium a kiegészítőket is tartalmazza és drágább is.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2013. febr. 20. 18:28
4/4 Ridzi válasza:
Baromság...NEM kell megvenni...én is megvettem és átverés az egész rossz termékulcs stb...és ezt nem csak én mondom...ha van sok pénzed vedd meg párszor talán 10-ből 1be lesz egy termékilcs amit elfogad az az idióta origin...igen is lehet törtel nyomni én is azzal nyomom ..4lépésből megoldható....én soha többet nem adok 5ft sem játékra.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!