Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA San Andreas --> CD Hogy?

-=GReddy=- kérdése:

GTA San Andreas --> CD Hogy?

Figyelt kérdés

Van egy (VERBATIM) 4,7GB-os DVD-R CD-m és azt szeretném tudni hogy ki tudnám-e írni a GTA San Andreast erre a CD-re

-Ha NEM,akkor miért nem és hogy tudnám

-Ha IGEN,akkor hozzáértő vagy aki már kiírt CD-re valamilyen játékot és tudja hogy mit és mivel kell kiírni

akkor az lécci írjon privátba.(Vagy allulra)

(Ja és ISO fájlt lehet kiírni CD-re?)-mert az jó lenne :)

és a NERO nevű cd író programmal is ki lehet írni ?

(esetleg egy biztosan jó VIDEO link is jöhet akár)

Válaszolóknak előre is köszönöm. :)

#cd #GTA #GTA San Andreas #cd írás #játék kiírás #GTA San Andreas CD #GTA San Andreas CD kiírása
2013. febr. 20. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Most dvd vagy cd ?
2013. febr. 20. 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:

@előző: A kérdező csak CD-t mond, de az elején említette, hogy DVD-R.

Szinte bármit ki tudsz írni dvd-re vagy cd-re. Én a CDBurner XP-t használom: [link]

Egyszerű használni és ingyenes. Neroval is lehet, bár én még nem csináltam. A CD-re a "GTA San Andreas" nevű mappát kell kiírni.

Tut a CDBurner XP-hez: https://www.youtube.com/watch?v=4uijEge1rw8

2013. febr. 20. 16:57
 3/3 IstvanGTA ***** válasza:
Én a Neronal a Nero Xprest haszntalom ahol csak kivalasztod hogy cd vagy dvd es beteszed a mappat es masolas.Nemreg feltettem egy baratomnak az Euro Truck Simulatort ,Bmx es Minecraft jatekot.
2013. febr. 25. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!