Végig lehet vinni a Fallout3-at anélkül is, hogy ne tudnék angolul?
Én sem tudok angolul amit tudok pont a Fallout 3-nak köszönhetem az összes küldi teljesítése fent van a youtube-on ha,elakadsz írd be hogy Fallout 3 (küldetés neve) és ki fogja dobni a videót hozzá.Megéri a DLC-ket is megszerezni hozzá mert nagyon jóra sikerült mind és +10 szint fejlődés,Unique fegyverek,öltözetek,küldetések!
Én több mint 12-15 alkalommal toltam végig(Xbox360) több féle embert gyúrtam,pusztakezest,lopakodós snipert,olyat is aki ütő vágó szerszámokkal operál.
A főszálat(Main Quests) a mellék küldetésekkel(Side quests) együtt vidd különben lassan fejlődsz én úgy szoktam hogy felszedem az összes mellék küldetést és utána szoktam elkezdeni teljesíteni őket.
Ha kérdésed van írj nyugodtan.
Ezek a DLC-k.
-Operation: Anchorage
-The Pitt
-Broken Steel
-Point Lookout
-Mothership Zeta
Itt megtalálod az összes küldetést.
Amúgy néztem a Magyr verziót is PC-n meg kell hogy mondjam elég gyatra és méltatlan a játékhoz.Nem attól izgalmas és jó a játék.Még annyit hozzáfűznék én a Fallot 3 miatt vettem Xbox360-at ami érdekelt azt lefordítottam magamnak.
egyébként a történetet itt olvashatod ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!