Play Station2re hogy kell kiírni játékot?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam elsőnek adat fájlként írtam ki a képfájlt és ps2 gépem nem akarja beolvasni.... Kell valami program hozzá?? Vagy mit nem csinálok jól?? Segítséget előre köszönöm!!2013. febr. 19. 16:13
1/13 anonim válasza:
1. chippelt konzol. 2. letöltött játék iso. 3. Daemon tools/Alkohol 120/ Nero lemezkép írása funkció. 4. megadod az iso-t. 5. 4x-esen kiírod.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. febr. 21. 05:18
3/13 A kérdező kommentje:
De még így sem megy... Akár h. probálom nem olvassa be...Info?
2013. febr. 21. 17:52
4/13 anonim válasza:
Valamit rosszul csináltál. Lemezképből kell kiírni, nem adatlemezt ként kell kiírni. Alkohol, Ashampoo val is tudsz lemezképet kiírni esetleg azokkal.
5/13 anonim válasza:
Mit akarsz egyébként kiírni? Mijen régiójú pal/ntsc? A pal-t jobban komálják a ps2-k. A konzol ugye ki van chippelve?
6/13 A kérdező kommentje:
Persze ki van chipelve.. Ugy csináltam h. : 1.Alkohollal képfájlt készítettem 2.kiírtam és így sem jó vagy probáltam simán is az alkoholal kiírni........
2013. febr. 21. 19:24
7/13 A kérdező kommentje:
És 4szeresen írtam,,hát nem tom hol lehet akkor a gond.
2013. febr. 21. 19:25
8/13 A kérdező kommentje:
Mi az a régió?
2013. febr. 21. 19:30
9/13 A kérdező kommentje:
Winrar-os formátumban van ezt csomagoljam ki?
2013. febr. 21. 20:00
10/13 anonim válasza:
Nem képfájlt kell csinálni. Nem érted. jó ak ultra isot töltsd le azal tudsz ps2-es isot csinálni. Új - ps2 iso - megkeresed a gamednek a system fájlját vmi ojat kér megadod neki - megcsinálod az iso-t és kiírod lemezkép írás funkcióval. amúgy mi a neve a gamenek hátha meg van nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!