Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Honfoglaló játékban miért...

A Honfoglaló játékban miért akadnak ki ha lerombolom valakinek a "várát"?

Figyelt kérdés

Hosszú idő után ma játszottam újra.Viszonylag jól ment a játék.Még egy utolsót akartam játszani, de már nem ment valami jól,összesen 1 területet sikerült elfoglalnom, 1200 pontom volt a többieknek pedig 2400-2800 körül.

A támadásaim sem sikerültek, és egészen a végéig 1200-on álltam,majd próba szerencse alapon megtámadtam az egyik "várát".

Valamilyen csoda folytán porig romboltam és 3800 ponttal megnyertem a játékot.Aztán aki második lett teljesen kiakadt,hogy ez nem fer, ez parasztság.De most tényleg?Ez nem egy játék?Elvehettem volna 200 pontért is egy területet,de akkor is utolsó maradok.Így legalább nyertem.

De világosítson fel valaki, nem illik lerombolni másnak a várát?Nem ez a játék lényege?

2013. febr. 17. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenhol vannak rinyapinák, nem kell foglalkozni velük.
2013. febr. 17. 15:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Elsőnél az igazság, az ilyenekre rá kell hagyni.
2013. febr. 17. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!