Petrush00 kérdése:
A sims3-ba letöltöttem cuccokat, eddig mindet berakta most meg már nem akarja. Kicsomagoltam amit leszedtem és nem akarja berakni. Ilyenkor mivan?
Figyelt kérdés
A sims3-ba letöltöttem cuccokat,eddig mindet berakta most meg már nem akarja.kicsomagoltam amit leszedtem és nem akarja berakni..ilyenkor mivan???2013. febr. 16. 16:07
1/1 anonim válasza:
Velem is ez volt. Letöltöttem vagy 1000000 cuccot, aztán nem ragta be. Hát elmondom:
először is az összes fájlt csomagold ki, és tedd be a:
Dokumentumok-Electronic Arts-The Sims3-Download
aztán még nincs vége. ekkor a simpanelnél van (tudod amikor belelépsz a játékba, és erre a nagy gombra kell kattintani)szóval van ott egy olyan menü hogy letöltések. ott bal oldalt. na és akkor behozza neked mind amit kicsomagoltál. márcsak kikell jelölnöd, vagy megnyomod az összes megjelölése gombot. és ottvan hogy letöltés. megnyomod, és kijön egy fekete 4szög. vársz. és kiírja hogy pl:peggyzone hairstiles-Sikeres
akkor amikor 100%-osan letöltötted, akkor megnyomhatod az elinditást, és már játszhatsz is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!