Milyen játékokat, hasznos app-okat ajánlatok Sony Ericcson Xperia X10 mini pro-ra? (2.1-es az androidja)
Szia, nekem ST15-ös Xperia mini-m van, arra raktam QR-kód olvasót (Barcode scanner), BKV menetrendet (ha budapesti vagy, akkor jól jön), tükör programot, Hill Climb racing és Need for speed hot pursuit játékot, a jófogás és apród.hu-t, navigációnak az IGO-t és Navigont, internet-forgalom számlálót (NetCounter, Névnapok progit, OfficeSuite, Opera mobile, pizza.hu alkalmazást, Smart voice recordert, Sims3 játékot, Viccek progit, VIBER progit, hogy wifin keresztül ingyen telefonálj/sms-ezz azokkal, akiknek szintén fentvan ez a progi; GTA3 mobil változatát, Watch TV live progit, Avast mobile security-t, 1tap cleanert, Bad piggies játékot, Angry birds játékokat, Cardiograph progit, Cartoon camera-t raktam rá. Ne csak a play.google.com-on, keress rá még a neten, elég sok fizetős programnak fent van a pro változata, amit ingyen leszedhetsz.
Üdv. Evele
nekem ilyenek vannak:
uTorrent Remote (bekapcsolt távoli számítógépen éppen futó uTorrent programot lehet vele kezelni, mintha távirányítód volna... be lehet tölteni a torrentet, ha távol vagy. a telefonod nem tölt, csak mutatja, mi történik a távolban :))
Aldiko + CoolReader
TweetCaster Pro
NoteEverything (klassz kis jegyzettömb)
ASTRO (fájlkezelő)
Opera Mini Next (böngészőprogram, ez is jobb, mint a beépített)
Barcode Scanner
Shazam (ingyenes zenefelismerő)
Winamp (nem szeretem a beépített zenelejátszót, meg itt vannak ingyenes zenék)
BpMenetrend (BKV menetrend)
TElvira (MÁV menetrend)
MenetrendDroid (volánbuszos távolsági menetrend, mondjuk nekem már nincs rá szükségem, vonattal járok)
DI Radio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!