Hol vannak tényleg jó játékok a számítógépen?
Szeretem azokat az embereket akik ennyire tudatlanok (nem gonoszságból mondtam, félre ne értsetek).
Ez az egész úgy működik hogy megveszed vagy letöltöd a játékot és feltelepíted a gépre, majd onnantól indulhat a játék. Googlen ha beírod h "lányos játék" akkor biztos sokat fog kiadni akár online is.
olyan játékokkal szeretnék játszani amit NEM KELL LETÖLTENI!
én csak arra gondoltam hogy ha nektek tetszik valami játék a számítógépen,akkor megoszthatnátok velem hátha nekem is tetszik!
minden játékokot meg kell venni (CD-n/DVD-n) vagy le kell tölteni, az alap játékok amik rajta vannak a gépen az az aknakereső pasziánsz és barátaik.
Úgy képzeld el ezt hogy a géped egy ház és te most azt kérdezed hol lehet benne megtalálni a TV-t, csak akkor van a TV a házban ha valaki odaviszi előtte. Remélem érthető példát mondtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!