Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hány féle Monopoly van?

Hány féle Monopoly van?

Figyelt kérdés
És mi a neve a klasszikus Monopolynak?
2008. jún. 5. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A klasszikus a Monopoly Game

Aztán van még elég sok verzió:

Monopoly Elcetro Banking

Monopoly Express Game

Spongebob Squarepants Edition

The Disney Edition

The Transformers collector's Edition

Here and Now World Edition

Junior Disnex Princess Edition

Junior Game

Property Trading (Ebből van mégegy)

Speed Die Edition

Spiderman 3 Edition

Monopoly Town

Brand Junior Disney Edition

Monopoly Disney Pixar

Boston Red Sox World Series Champions Collector’s Edition

Aztán vannak ilyen kiegészítő izék:

Cards Pack

Pieces pack

MONOPOLY and SCRABBLE Classic Games Value Pack

És egy pc játékot találtam a hasbro oldalán:

Tropical Tycoon DVD Game

Szóval:

16 játék

3 kiegészítő

1 pc

2008. jún. 5. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk van playstation 2-re is, meg nem rég láttam németországosat. nagyon sok van a lényeg a játéknak ugyan az.
2008. jún. 5. 21:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Ó te jó ég! Huh mennyi fajta! Vélemény esetleg arról, hogy melyik a legjobb? Azért lenne fontos mert ha már a diák fejemmel rászántam magam hogy 5-10 ezerért monopolyt vegyek, jó lenne a legértelmesebbet megvenni. Olyan kéne ami hasonlít a gazdálkodj okosanhoz. Lépkedek építek pénzt szedek kártyát húzok stb.. semmi erőszak és stressz :)
2008. jún. 6. 08:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a klasszikus a legjobb, meg az a bankos:D Nem írtad hány éves vagy, de ha esetleg kisgyerekkel is játszanál, mittomén tesóiddal akkor a sima Disney-es is ari. :D A spongyás meg tök poén:D De mondom, a klasszikus a legcsudijóbb:D

(Az első válaszoló)

2008. jún. 6. 13:56
 5/6 A kérdező kommentje:
21 vagyok (pont ma (egyébként)) és barátokkal, családdal szeretnék játszani, felnőtt emberek egytől egyig :) akkor maradt a klasszikus monopoly, köszönöm szépen a segítséget!!! :)
2008. jún. 6. 19:40
 6/6 anonim válasza:
amúgy van még olyan hogy monopoly milliomos és idén jelnt meg a monopoly empire ami (szerinte) a legjobban hasonlít a gazdálkodj okosanra mert ott mákákat lehet venne
2013. okt. 6. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!