Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért ugrik vissza a patch...

Miért ugrik vissza a patch 33%-ra? (League of Legends)

Figyelt kérdés
Újra telepítették a gépem, és próbáltam telepíteni a LoL-t. Először úgy emlékszem sikerült is, már patchelt, később vettem észre, h 2/2nél felül mindig vissza ugrik a patch 33%-ra, kiléptem, aztán be, újra és újra, de ugyan úgy visszaugrott. Töröltem majd újra telepítettem. Ezután már be sem akart jönni a laucher , csak a logó, ha félre kattintottam, fekete kerete lett, ha rá pedig fehér és kiírta, h a program nem válaszol. Aztán a kompatibilitásnál kipipáltam, h futtatás rendszergazdaként és úgy már bejött, de a patchelni még ezután sem tudott. Engedélyeztem a tűzfalnál. Az x mellet lévő fogaskeréknél repair, próbáltam EU West és NA szerót is, egyik sem sikerült.

2013. febr. 14. 02:33
 1/1 anonim ***** válasza:

szia nyugi nekem is ez volt csak várj . am azér mert egyszere töb tolgot szed le

csak várj és jó lesz :D

2013. febr. 16. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!