Szeretnék egy PS3-at venni! Mit kell figyelembe venni?
Pár dolgot tényleg kispóroltak, pl. a memókártyaolvasót, meg már csak 2 USB port van, de cserébe könnyebb, kisebb, kevesebbet fogyaszt, és a legfontosabb: megbízhatóbb, lényegesen. Bár a fatek közül is csak főleg a 60 gigás verziók esélyek sárgaledre, de a slimeknél simán 5% alatt van a meghibásodás esélye, fatnél meg fölötte.
90 gigás fat meg nem is létezik, esetleg 80, a 120 gigás meg már nem fat, hanem slim.
Kérdező: vagy slim, vagy super slim.
Super slim szintén azért olcsóbb, mert úgymond kispóroltak belőle dolgokat. Ami a spórolást érintette az a blu-ray olvasó, most nem olyan van, mint régen, ami "bekapja" a lemezt, hanem ilyen szétcsúsztathatós, ami kicsit olcsóbb, de semmi baj vele, játékra ugyanúgy jó.
Ha super slimet veszel érdemes az 500 gigásat, 12 giga kb semmire sem elég, patchek meg minden elfoglal annyit, ha meg slimet veszel akkor 160 vagy 320 gigásat.
Kell hozzá venni egy eszközt, ami ezt lehetővé teszi, de:
1) ez ha jól tudom 20000 ft körül mozog, nem éri meg
2) nem olyan jó, mintha PC-n használnád az egeret/billentyűzetet
3) a konzol pont azért jó, mert joystick van hozzá, nem egér/bill kombó.
"3) a konzol pont azért jó, mert joystick van hozzá, nem egér/bill kombó."
Na, ez így jó nagy hülyeség. A konzol azért jó, mert stabilan mennek rajta a játékok és sok az exkluzív cím. És azért rossz, mert már manapság nagyon elavult hardverei vannak, ezért grafikailag visszafogják a fejlődést, valamint pont az, hogy az FPS-ekhez a kontrollert kell használni, ami messze nem olyan precíz és élvezhető, mint a bill/egér.
utólsó:
a PS controllerére szerintem mindent lehet mondani csak azt nem hogy játékra nem elég pontos,precíz vagy megfelelő.
Utolsó:
Ez minden kontrollerre kivétel nélkül igaz. Az analóg karokkal messze nem lehet olyan gyorsan és pontosan célozni, mint az egérrel. Aki mindkettőt próbálta, annak ez elég egyértelmű.
Ez szintén igaz, én fogalmaztam meg rosszul, most sem tudom valami jól megfogalmazni, de a lényeg, hogy aki konzolt vesz az azért IS vesz konzolt, mert nincs baja vagy épp kimondottan szereti a joystickot.
Ez 100% igaz, egérrel könnyebb és gyorsabb célozni, de úgy csinálnak az emberek, mintha ez fontos lenne. Persze ha konzol vs PC-sek egymás ellen mennének multiba akkor fontos lenne, de mivel konzolos csak konzolos ellen van, így multiban sem gond, singleben meg pláne. És pár FPS végigjátszása után már elég jól megy a célzás, nem 15 perc amíg egy álló célpontot becéloz az ember, hanem rögtön, már úgy megoldja, hogy észre sem vette.
Flasheltetni akarod hogy ne kelljen játékot venni? Csak slimet vegyél abbol is 2000ezres fajtát (3000est ne)
Csak játszani szeretnél megveszed eredetibe?
Akkor a "legújabb/legjobb" a super slim 500gb... Ez az úgymond "csúcs" cuccuk..
63ezerért megis veheted
Ha ugydöntesz h flashkell akkor azt csak használtan tudod megvenni mert boltokban már 2000ezres slimet nem adnak max 3000ezrest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!