Tapasztalt gta modolók hogyan kell telepíteni a gta sa united 1.2. 0.1-et úgy hogy működjön?
Figyelt kérdés
letöltöttem ezt a módot (programot) amit elindítottam és elő jött egy ilyen install-os ablak ahol megkérdezi hogy miből másoljon és hogy hova telepítsen egy csomoszór indítottam ujra a telepítést mert autómatikusan úgy ugrott ki hogy ahonnan kimásol az nem "c/programfiles/rockstarga..." hanem úgy hogy "C/Programfiles (86)/Rockstar ga.." ezt én kijavítottam és telepítettem sikerült is meg minden de nem akar elindúlni teljesen mert ha rákattintok és megnyitom akkor kijön egy olyan hogy "nem nyitható meg mert (0,000000000135) kattincson az ok gombra a program bezárásához" kérem valaki segítsen akinek sikerült ezt telepítenije vagy volt ilyen gondja neki is és meg tudta csinálni vagy esetleg adjatok egy blog címet vagy egy email címet ahol megtalálhatok egy szakértőt. elöre is köszönöm a válaszokat :)2013. febr. 11. 01:50
1/1 anonim válasza:
64 bites OS alatt a "program files (x86) a helyes eleresi ut. Nekem anno hibatlanul mukodott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!