Van egy játék melyen a gamerek száma kicsit megcsappant. Fps játék, pontosabban unreal tournament 2004 a neve. Szerintetek fel lehet támasztani?
Értem ezalatt hogy létrehozok egy weboldalt (van már egy normál nem aldomain-es oldalam) ahol részletes leírások tippek patch-ek és egyebek vannak a játékról, és pl adwordsel hírdetem meg mindenhol máshol, és youtube ra videokat is raknék fel, + egy 0-24 szervert üzemeltetnék (ami az egyetlen magyar szerver lenne ha jól tudom) akkor szerintetek el tudnék érni kisebb nagyobb sikert?
Am azért csapant meg a gamer állomány mert kiadták az ut 2007et amely grafba jobb, de sztem játékélménybe roszabb, de ígyis van ut2004be minden game módnál 30-50 publikus szerver.
Vélemény?
Fölösleges , egyszerűen nem lett olyan jó játék , pedig a sci-fi-s fps jónak tűnik .
Nem véletlenül hagyták abba a sorozat gyártását , messze van a cs, cod , bf szintől és messze is marad .
Szerintem amúgy a Sima Unreal Tournament lett a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!