Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League Of Legends 6300ip...

League Of Legends 6300ip melyik karakter a legjobb?

Figyelt kérdés
Ne távol harcos legyen ha nem közel.

2013. febr. 10. 17:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azám:D 23-6-3 ez lett a legjobb statom és ebbe van benne a penta:D
2013. febr. 21. 21:19
 12/17 anonim válasza:
jólvan már Fiorával a legkönnyebb pentázni, mindenki tud mert a leg op-bb és leg könnyebb kari szinte... ha fejlődni akarsz szerintem próbélj ki egy NEHEZEBBET.
2013. márc. 7. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Rendes gamebe hova viszed? Topra...

Cssk level 10 alattkönnyű nagyon.

Irigykedj csak!

2013. márc. 7. 21:00
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen topra szoktam vinni és nem botok ellen pentáztam
2013. ápr. 20. 19:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Én unom fiorát.. csináltam vele egy triple killt az cső. Tudok vele játszani, de inkább gyűjtök egy Dariusra.
2013. nov. 1. 16:42
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Fiora egy fos,feedel vagy anélkül full mind1,adc-t szétkapja,penta easy,tank ellen semmit se ér,ulti egyre kevesebb dmg,ha countert kap lőttek a lane-nek,ha junglebe viszed,counter jungle lehetetlen,van egy fulltank 450IP-s garened(bocs 4tank item - 2 armor meg 2 resi - ,+black cleaver,frozen mallet)és már vered is freekillbe fiorát mer olyan papír mint állat,kis szinten jó,rankedba sose viszik,ezáltal bannolni se kell mer gold+ ranked teambe kapásbol fókuszálják,és már a teamfight előtt halott,de sok sikert hozzá a későbbiekben ;)
2014. júl. 11. 20:54
 17/17 anonim válasza:
olyan legyen akinek nincs mannája mert van pl riven és ha betölt egy skillje akk nem kell manna és bármikor használható :D
2015. júl. 4. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!