Gacsal Gergő kérdése:
Miért nincs szerver ha elindítom a COD2 multiplayert?
Figyelt kérdés
Elindítom a Call of duty 2 multiplayer-t, rámegyek a join game -ra és nincs 1 db szerver se nem tudjátok hogy mi lehet a baja? :/2013. febr. 10. 16:52
1/2 anonim válasza:
ottvan a jobb felső sarokban 1 csomo minden és ott át kell állitani valamit internetre ha megvan akkor refres list...de ha nem eredeti a cod-od akkor 1ikre se tudsz majd felmenni csak tört szerverekre ezt xfire nevű programmal töltheted le innen: [link] ott lesz h szerverek rámész ott h cod2 rákatt kiad 1 csomo szerot és válogathatsz :)
2/2 anonim válasza:
bocs elirtam szval ezt xfire nevű programmal teheted meg linket küttem a többit is leirtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!