Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft HELP!?

Minecraft HELP!?

Figyelt kérdés
az egyik barátom minecraftozik és át tudja váltani kreatívból túlélőbe meg vissza úgy hogy megnyom egy gombot de nekem nics ott semmilyen gomb meg melyiket töltsem le hogy jó legyen mert nekem ezzek szerint másik van letöltve :// mert nemis úgy néz ki mert abba oldalt vannak az ezközök nekem meg nem remélem érthetően fogalmaztam
2013. febr. 10. 15:49
 1/6 Tamus55 válasza:
Töltsd le és modold be a TooManyItems-et
2013. febr. 10. 15:51
 2/6 A kérdező kommentje:
hogy mit csináljak? nem vagyok olyan nayg kocka és megköszönném ha ezt levezetnéd :D xdd
2013. febr. 10. 15:52
 3/6 A kérdező kommentje:
honnan tudm letölteni azt??
2013. febr. 10. 16:02
 4/6 A kérdező kommentje:
[link] ilyenkor mit kell csinálni? tudom be kell rakni vhova de hogy??
2013. febr. 10. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Csá!

Amit letöltöttél mappát abban ugya van tmi mg button stb.

azokat berakod a minecraft.jar-ba

Érthetően:Bemész a sajátgépbe ott a címsorba beírod hogy %appdata% ENTER, majd ott bemész a roaming mappába majd bemész a .minecraft mappába ott a bin mappába majd ott van egy kis java okinos minecraft nevű fájl azt megnyitod a Winrar nevő programmal így:Jobb klikk a minecraft fájlra-->társítás--> Winrar és ide behúzod a toomany itemsben lévő cuccokat és KÉSZ

2013. febr. 10. 21:22
 6/6 Tamus55 válasza:
Ha ugy se sikerül ahogy elmondta akkor elötte töröld ki a META-INF nevű filét (mindig kikell)
2013. febr. 11. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!