Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Formula karrier PC-s játék?

Formula karrier PC-s játék?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani nekem egy olyan PC játékot ami arról szól hogy versenyzői karriert kell épiteni. Arra gondolok hogy gokart-al kezded a karrier vagy valami alacsonyabb szintű Formula autóval és, végig kell haladni a külömböző kategóriákon, karrier csúcsán pedig a Forma1 áll.

2013. febr. 9. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
pont ilyet nem hiszem hogy találsz, de sima f1 van
2013. febr. 9. 11:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Találtam valami hasonlót, habár ez böngészős de szerintem ne annyira nem rossz. Érdekes hogy egérrel kell irányitani az autó. Autót kell épiteni és fejleszteni, és több kategória van benne, attól függ milyen szintű az autó.

Akit érdekel itt a köv. link:

www.f1onlinethegame.com

2013. febr. 13. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Toca Race Driver 3.

Nekem nagyon tetszett, ott így működik. Először gyengébb motorsportoknál kezded, Reanult Mégane, meg hasonló amúgy személyautóként megszokott kocsikkal versenyezhetsz, aztán jönnek a komolyabb osztályok, mint a Rally, Formula3000, DTM, Indycar, Nascar, a végén persze a Forma-1 van, de szerintem nem teljes körben, hanem Williams F1 autókkal. És vannak benne különleges dolgok is benne, mint pl buggy, monster, musclecar, és hát go-kart is található extraként. A grafikája nem olyan rossz, nem annyira régi játék, de nem is múlt hónapban jött ki, tehát nem fogsz Dirt3, újféle NFS grafikával találkozni benne. Szerintem megér egy próbát, én hosszú hónapokig elvoltam vele évekkel ezelőtt, de manapság is játszok vele.

2013. júl. 10. 23:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet! Nagyon jó játék, sikerült letöltenem.

Még egy kérdés a játékkal kapcsolatban: a "World Tour" -ban van olyan versenysorozat amiben többféle autó közül is választani lehet, de mikor rámegyek az autó kiválasztására mindig csak az első autót látom nem tudom a 2., 3 ... -iket kiválasztani. Tudsz ebben segiteni, vagy nem is lehet választani?

2013. júl. 17. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!