Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tera Online:melyik kaszt legyen?

Tera Online:melyik kaszt legyen?

Figyelt kérdés
Olyan kasztot szeretnék,amivel gyenge ruhákban is eltudom érni a max szintet.Gondolom az egyik ilyen kaszt a pap,de más mmo-kban már annyiszor voltam pap,hogy nem akarok megint papot.Rajta kívül még melyik kaszt felel meg az elvárásaimnak?

2013. febr. 8. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Warrior a legmobilisabb kaszt , a lancer a legstrapabíróbb , a pap healer , a sorcerer nuker , a slayer szerintem erősebb mint a wari viszont a mobilitása gyengébb , a mystic meg support .

Magát a játékot egyébként ha ingyenes lett ha nem nem ajánlom .

2013. febr. 8. 21:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. febr. 9. 08:58
 3/3 anonim válasza:

lehet hogy régi a kérdés de hátha valakit érdekel még hogy melyik kaszt mit tud.

-Warrior: ez a kaszt legváltozatosabb, lényegében egy olyan "ugrálós" kaszt mert nagy hangsúlyt tesz a kitérésre, időzítésre és a skillek ismeretére, nehéz vele játszani, főleg egyedül, érteni kell hozzá.

berserker: talán a legjobb közelharci dps, képes védekezni igy megmenthet párszor, kezdőknek talán ez lehet egy jó döntés, de csak ha már játszott előtte hasonló harcrendszerű játékkal.

Slayer: háát... a véleményem szerint a leggagyibb kaszt:D lehet vele nagyokat sebezni, viszont gyorsan meghal, van ugyan kitérő skillje de nem sokat segít rajta:D(ez csak az én tapasztalatom). mondjuk mentségére szóljon hogy viszonylag köönyű vele játszani és kevés skillje is van igy nem kell "hű de sokat" gondolkodni hogy mit fejlesszek meg hogy használjam... de szerintem még igy is marad nekem az utolsó helyen. Probálja ki mindenki, kitudja lehet hogy egy hozzáértő "Slayer Master" képes vele csodát tenni:D

Lancer: A TANK, legnagyobb védelem, sebzésre sem anyira rossz, ki lehet vele bírni, de mint irtam ez a legjobb tank a pajzsával még a bossok sebzésének elég nagy részét is képes elnyelni, egy célpont ellen illetve maga előtt egy vonalba tud támadni.

Archer: véleményem szerint kezdésnek a legkönnyebb kaszt, persze késöbb elkell mellé legalább 1 társ, de sokáig lehet akár egyedül is vinni, távolsági többcélpontos kaszt, magas crit eséllyel és sebzéssel, jó dps.

Sorcerer: a legjobb távolsági területi dps. magas sebzés, lassító, bénító skillek, területi csapdák. érteni kell hozzá de nem vészes. a játszhatósága olyan közepes körül van.

mytic: nehéz játszani de nagyon jó kaszt, gyorsan bedarálja a bossokat, hp és mana gönböke rak le, optimális, egyedül is lehet vele meg társal/társakkal is.

Priest: heal karakter, egyedül is képes megölni egy bosst csak lassan de túléli a heal-jei miatt, területi heal-ja is van szoval nagyobb csoportokat is lehet vele segiteni, és nagyobb szinteken általábn mindig kelleni szokott (mint minden MMORPG-ben:D)

2014. dec. 15. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!