Tudtok még ilyen online stratégiai játékokat?
Figyelt kérdés
Olyat keresek amiben kapsz egy bázist és onnan küldözkecc katonákat.Vagyis amivel én jáccotam abban sejtek voltak és más sejteket kellet elfoglalni és folyton nőtt a száma az emberkéidnek.Volt egy másik ott 1 hangyabojt kaptál és úgy foglaltál el többit hogy küldted és mindig 1 kis idő után kapsz minden bolyba(bázisba)1 katonát vagy olyasmit.2013. febr. 8. 19:41
1/4 anonim válasza:
tanuljál már meg helyesen irni ezt aki elolvassa és nem röhögi el magát az tud!
és ezek a játékok +12-esek ugyhogy bocs,de nem irok!
2/4 A kérdező kommentje:
Én direkt írtam így.Nem poénból hanem csak gyorsan akartam írni.Amúgy meg ezek nem hiszem hogy +12-esek mert gyerek játékok.Bár nem mintha a 12 már felnőtt lenne.De 14 vagyok úgyhogy írhatsz.
2013. febr. 9. 09:48
4/4 anonim válasza:
StarCraft 2 bár kicsit bonyolult elsőre. Van a battle.neten egy starter változat. Ezt csak azért írom mert amúgy 10000 Ft.:-(:'(:-[:-C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!