Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tanuljam meg hatásosan...

Janicsuhran kérdése:

Hogyan tanuljam meg hatásosan a Rubik-kocka kirakásához szükséges algoritmusokat?

Figyelt kérdés
3 napja vettem 1 rubik-kockát és a netes vidik alapján kiirtam magamnak legalább 30 algoritmust, de ez a szám folyamatosan növekszik. Hogyan tudnám ezt a rengeteg információt megjegyezni hatékonyan és ugy h nem keverjem össze egy másikkal? (megjegyzem nincs időm egész nap a kockát tekergetni, szóval tömérdek gyakorlás kilőve).

2013. febr. 8. 17:28
 1/4 anonim válasza:
ja és még annyi, hogy nem egyszerre ütjük le a hangokat, hanem szépen sorjában, először bal kéz c, majd jobb kéz g, majd c és d. és kb 4x ismételjük majd ugyanúgy c-t ütünk bal kézzel, jobb kézzel g-t és végül é-t. ezt is 4x, majd ugyanez csak akkordban a bal kézzel, tehát c és c, jobb kéz marad. ha valaki ennyiből felismeri kérem írja meg.. köszönöm!!!
2013. febr. 8. 17:31
 2/4 anonim válasza:
elnézést, bocsika.. nem jó helyre írtam a kommentemet :)
2013. febr. 8. 17:32
 3/4 A kérdező kommentje:
:DD semmi baj :D
2013. febr. 21. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha kezdő vagy akkor nem kell ilyen sok algoritmus. A kezdő kirakáshoz elég kb 6 darab.

[link]

2013. márc. 30. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!