Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Crysis 3 csak DX11es fog...

A Crysis 3 csak DX11es fog elfutni? DX10-en esélytelen?

Figyelt kérdés
Jó gépem van simán elfutna rajta csak Dx10-es videókártya... nem raknak bele valami DX10 modot vagy késôbb esetleg valami patch??

2013. febr. 8. 09:52
 1/7 anonim válasza:
Talán patch formályában,a megjelenéskor nem fogja támogatni.
2013. febr. 8. 09:58
 2/7 anonim válasza:
ja és esélytelen.
2013. febr. 8. 10:02
 3/7 anonim válasza:
41%

Egyáltalán nem esélytelen.

Amikor én telepítés után elindítottam a játékot, akkor a DX11-et nem akarta elfogadni.

Azután az egyik haverom össze vissza töltögetett le meg telepítgetett mindenfélét, és végül sikerült.

2013. febr. 9. 07:13
 4/7 anonim ***** válasza:
ja jólenne mert nekem ahoz vogy mennyen a játék csak egy nyomorult DX10-es patch kellene ami szerintem a büdös életben nem lessz.ATI Radeon HD 4830 512 a Crysis 2 fullon ment.
2013. febr. 23. 21:05
 5/7 anonim válasza:
itt a megoldas: [link]
2013. márc. 2. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja csak a letöltés utánn még szerezzél a kibontáshoz jelszót is mi?és azt honnan pénzért mi?hogyne.
2013. márc. 2. 14:20
 7/7 simson.s válasza:
Ez engem is érdekelne mert jelszónélkül semmit nemér! Kérdezem azt aki feltette hogy ő mit is csinált vele!? Már ha csinált vagy csak talált valamit és be-linkelte!!!
2013. jún. 12. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!