Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assasin's creed ez igaz?

Assasin's creed ez igaz?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az Assasin's creed sorozatok tényleg megtörtént események alapján íródtak? (Persze biztos nem ugortak 50 méterről szénás kocsira, ilyenektől eltekintve)

Egy fórumon olvastam, de nem nagyon hiszem el.

2013. febr. 4. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

persze hogy megtörtént. azzal az almával tényleg szuperképességei lettek az illetőnek.

most hozzám került az alma szóval meg tudok sokszorozódni és így könnyebb a házimunka... -.-

2013. febr. 4. 21:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Ó de jó neked :D Egyszer majd kölcsönadhatnád.

Különben meg láttam és megkérdeztem hogy tényleg igaz-e, de akkor nem, és lehet normális válaszokat is adni.

2013. febr. 4. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:

ok, akkor most normális választ adok:

a karakterek a főszereplők (altäir,ezio,connor) kivételével nagyjából tényleg éltek.

az is igaz hogy Masyaf várában egy hassassin nevű csoport volt akik kevés létszámuk miatt inkább titokban öltek.

a többit már tudod hol keresd (google a barátod, wiki a barátnőd)

2013. febr. 4. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:
A valós alapok a szereplők (főbb történelmi személyekre gondolok, nem Altairra, Eziora, Conorra és társaira), a történelmi események, és a szereplők (akiket kinyírsz) halálának dátumai. A többi fikció.
2013. febr. 5. 02:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Na szóval tényleg van egy kis valóság alapja :)
2013. febr. 5. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!