Call of duty 2 Bot zombi szervert vennék, mennyiért?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Call of duty 2 Bot zombi szervert szeretnék venni...Tudnátok oldalakat linkelni vagy mondani hogy menyibe kerülne ? Azt már sejtem hogy nem lesz olcsó de nem probléma.
2013. febr. 4. 13:38
1/2 anonim válasza:
Üdv,
Nem tudom hogy tudod-e,nem kioktatásból írom,de szevert nem úgy veszel hogy az bot zombis,hanem egy alap szervert veszel,amire felrakod a bot zombi módot,nézz szét cod2-ben,hogy a többi zombiszerver hol van bérelve,kérdezd meg a tulajokat a módról,azt hogy ők kinél bérlik,stb.Esetleg,kinézel egy jó szerverbérlő oldalt,ott tőlük megkérdezed hogy lehet kérni tőlük zombi módot a szerverre.
Remélem segítettem.
2/2 anonim válasza:
clans.hu,sunwell.hu itt vannak alap szerverek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!