Létezik olyan Graffitis PC játék amiben egy egyszerű városban lehet szabadon graffitizni?
nem igazán találok ilyesmit , de jó lenne ha lenne , nekem egy quake 3 szintű grafika tökéletesen megfelelne csak mentse úgy el a falakat mint mondjuk a minecraft , tehát ha az egyik falra rajzolok valamit akkor ne tünjön el ha megint be lépek hanem maradjon úgy mint egy textúra csak hát persze HD felbontásban , mert azért egy ilyesmi játék nagyon jó lenne , egy kívülnézetes karakterrel meg egy action nézetes célkereszttel tök jól el lehetne szaladgálni egy városban amit akár a gta sanandreasbol is ki lehet venni vagy egy rakás játékból ki lehet szedni a környezetet meg ilyesmi .
Meg hát amiket én láttam graffitis játékokat azokban csak ilyen előre megtervezett graffitiket lehet ugymond a falra fel helyezni de azok úgy gagyik ha nem is rajtam múlik , és simán jó lenne egy ilyen jól kidolgozott ügyeségi akció kaland és kreatív játék -....
várom a véleményeteket
Háát, a GTA SA- ban lehet fújkálni, de az nem olyan...
De mintha az egyik Tony Hawk játékban lehetne...
:D
Nem emléxem konkrétan.
Getting up-ban birsz mászkálni a városban. Bár szerintem attól függetlenül, hogy nem te tervezed a piece-eket, eléggé kalandos és szórakoztató játék, én 2x végigjátszottam.
Viszont ott a Graffiti Studio, abban neked kell megrajzolnod a dolgokat, netről birsz letölteni háttereket, pl. fal, vonat, stb, de ott nem birsz mászkálni, gyakorlatilag olyan, mint a Paint, csak ez Graffiti verzió.
Ja... Csak annyi. De az az "annyi" is több év fejlesztése :)
De valóban jó lenne egy ilyen játék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!