Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van az a cuki játék, hogy...

Van az a cuki játék, hogy Pou! Én tableten játszok vele, hogy lehet egyszerre 2 poum? Mert én ugy tudom hogy igen, de nagyon félek, hogy elveszik az összes adat, meg ilyenek!

Figyelt kérdés
Segíts! Két pout szeretnék egyszerre, de félek, hogy eltünik az egyik!!

2013. febr. 1. 20:10
 1/2 anonim válasza:
egy tableten sehogy , ha mondjuk van egy androidos telód akkor azon is lehet egy meg még a tableteden is de csinálj egy új google fiókot (ha angroidos tablet) és akkor semmi gond nem lehet de egy készüléken hülyeség kettő meg értelmetlen is .
2013. febr. 2. 08:11
 2/2 anonim válasza:
Regisztrálj,megadsz egy emailt és egy nevet a poudnak aztán kapsz egy emailt a pou gyártójitól hogy ez a jelszavad pl. xcz4a5 majd kilépsz a pouból és kezdheted ujra a játékot és aztán már bármikor be meg ki léphetsz pábárhány poud lehet.Írj üzit ha még kérdésed van a pouval kapcsolatban
2013. febr. 2. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!