Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hamachi-s vagy Vanilla minecra...

Hamachi-s vagy Vanilla minecraft szervert lehet modolni? És ha igen hogy?

Figyelt kérdés

2013. jan. 31. 13:54
 1/3 anonim válasza:
Vanilla szervert nem lehet modolni, bukkitos hamachis szervert igen, általában úgy, hogy van egy plugins mappa, és abba húzod bele. Általában le van írva.
2013. ápr. 21. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló egy nagy hülyeséget mondott!

A Vanilla szervert lehet modolni! (én pont nem tudom hogyan :D)

Keress rá hogy "minecraft x.x.x vanilla szerver mod download", és a legtöbször oda van írva a mod "mellé" hogy hogyan rakd be.

Remélem tudsz angolul, mert ehez az kell :D

2013. júl. 23. 18:54
 3/3 anonim válasza:

A válaszom az előző válaszólónak kicsit késve, de megjött.

A vanilla szerver olyan szerver, amin semmiféle módosítás nem történt, gondolok itt pluginokra. Ha egy szerver modolva van akkor az csak és kizárólag bukkitos lehet. A minecraft(pont)net oldalon nem véletlenül lehet kettő szerverfájlt letölteni. Az egyik vanilla, a másik bukkit. Az egyik kompatibilis a modolással, a másik nem. Ilyen egyszerű. Nem mondtam hülyeséget. :I

2014. jan. 2. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!