Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak én utálom League of...

Csak én utálom League of Legends-ben a suspend bannt?

Figyelt kérdés
pl elkezdek egy meccset direkt botokkal hogy nehogy reportoljanak ha előbb lessz ebéd és 4v5ben is sima ügy.. és előbb lett ebéd és már kapom is a reportokat és márcsak másnap játszhatok mert ebédeltem és nemvagyok olyan élettelek kocka hogy direkt kihagyom az ebédet..
2013. jan. 29. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
mar bocs, de ilyenkor megerdemled a bannt, ehhez nem kell elettelen kocka lenni, legkozelebb ebedelsz es azutan jatszol ha mar az evessel nem tudsz varni 10 percet
2013. jan. 29. 23:01
 2/5 A kérdező kommentje:
már bocsánat de én nem egyedül élek és nem gyorskaját ebédelek ami 10 perc.. én egy 3fős kis családban élek ahol a koszt elkészülése 1-2órát vesz igénybe. ezért gondoltam amig elkészül játszok.. nem akarom azt az 1-2orát unalmasan eltölteni.
2013. jan. 30. 00:47
 3/5 Aelyon ***** válasza:
Igen, de akkor ne úgy időzitsd a kajálást, hogy 10 perccel elkészülte előtt kezdj bele egy meccsbe.
2013. jan. 30. 15:27
 4/5 AccountManagerkovács ***** válasza:
A League tele van vadbarmokkal, akik azért is reportolnak, ha veszel egy Health Potiont vagy beírod hogy gg. Úgyhogy ha leavelsz, legalább egy reportot kapni fogsz, teljesen mindegy, hogy miért tetted. Sőt, akkor is, ha nem a te hibád az egész. De mivel nem vagy "élettelen kocka", ezért gondolom egy time bantől nem dől össze a világod;)
2013. febr. 1. 15:26
 5/5 Janemba27 válasza:

Kérdező jogos!!

nekem is elegem van az ilyenekből többek között ezért adtam fel a LOL-t mert már nagyon idegesítettek ezek a dolgok.

pedig nagyon szerettem és minden pénzem bele áldoztam nem kellet vna...

2014. nov. 16. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!