1/4 anonim válasza:
hát az attól függ, nem sok xbox exkluzív játék van, és ha már úgy is ingyen akarsz játszani akkor az xboxod sem érte meg szerintem ... mert pc-re is simán le lehetne torrentezni.
egyébként kapcsolgathatod a flashelt meg a tiszta box üzemmódot, de minek is? az xbox live ért fizetni kell, ennyi erővel már minek a flash?
(nem beszélve arról, csak eredeti játékot tolhatsz xbox live-el)
nem látom sok értelmét.
2/4 A kérdező kommentje:
egy számítógép majdnem kétszer annyiba kerül mint egy XBOX 360 és aztán meg a rendszerkövetelményekre is oda kell külön figyelni PC játékoknál
szerintem már ezért jobban megéri a konzol
2013. jan. 29. 23:41
3/4 anonim válasza:
nekem mondjuk van ps3 xbox és laptop is, de igazából pont nem éri meg a konzol, legalább 60-70 körül van a konzol, a játék rá átlag min 10 ezer forint, a flashelés bűn és szerintem azért is elkérnek 10ezret, ráadásul macerás, egy két exclusive játékot szeretek pls ps3 verekedősek, de ennyi, sokkal kényelmesebb a torrentezés, ha pedig lesz pénzem akkor nem leszek ilyen szenny hogy torrentezzek, de amíg itt vagyok magyarországon addig sajnos ez a helyzet, viszont 150 ezerért gamer laptopot kapsz bárhol, ha nem laptopot akarsz akkor szerintem 70ért kapsz gamer gépet is, ami u.a. mint az xbox. nem éri meg a konzol, a konzol a gazdag gyerekek szórakozása. ezért nem értem azokat akik flashelt boxal tolják... olcsóbb egy gép+torrent+gamepad
4/4 anonim válasza:
+ a televizió, gondolom Hd-ban nyomja az aki konzolozik, hd tv se olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!