Crysis 3 Hunter edition multiplayere mekkora helyigényű lesz? (xbox)
Szeretném előrendelni a Crysis 3 H.E.-t viszont az xboxom csak 4gb-os, de van hozzá egy külső vinyóm, amin van bőven hely. Az első kérdésem, hogy lehet-e külső vinyóra menteni az esetleges letöltendő dolgokat, ha multizni akarnék?
A második az, hogy kb mennyi adatot kell letölteni, hogy multizhassak? Azt hallottam, hogy gigák is lehetnek. Igaz ez? Tapasztalatok esetleg más játékokból?
Előre is köszönöm!
"lehet-e külső vinyóra menteni az esetleges letöltendő dolgokat, ha multizni akarnék?"
Lehet.
"A második az, hogy kb mennyi adatot kell letölteni, hogy multizhassak? Azt hallottam, hogy gigák is lehetnek. Igaz ez? " Igaz.
"Tapasztalatok esetleg más játékokból? "
BF3-nál konkrétan 2-3 Giga is megvolt az újabb patch, DLC-kről nem is beszélve.
Na ennek nagyon örülök :)
Mondjuk elég gáz, hogy ilyen keveset kezel az xbox a külső vinyóból... Nekem egy 320Gb-osom van és összesen 30GB-ot kezel belőle. Ezt csak így mellékesen megjegyeztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!