Zsigu70 kérdése:
Terraria, miért nem jönnek az npc-k?
Figyelt kérdés
csináltam egy npc-házat de csak a merchent és a bányász jött pedig minden szoba ugyanolyan. Nem jön több.
Lehet hogy még kevés az életem? Mert csak 100 van.
Manából 40.
2013. jan. 28. 14:32
1/5 SF15 válasza:
Függ adtól hogy haladsz.pédául vannak olyan npc-k akik akkor jönnek miutám minimum egy boss-t negöltél.
2/5 Xeann válasza:
Az npc-k jövetelét nem befolyásolja az életed vagy a manád. Az npc-k akkor jönnek ha egy bizonyos elvárást teljesítettél. Pl. legyen nálad 50 silver vagy több pénz, legyen az inventorydban bomba, és persze vannak olyanok is akiket dungeonban szabadíthatsz ki.
3/5 anonim válasza:
az egyik pont akkor jön, miután megnövelzed az életed 20-szal! :P szóval az egyik npc-nek igenis van köze az élethez! :D
4/5 anonim válasza:
a varázsló bizonyos manna szint után jön, a nővérke meg bizonyos healt szint után. jönnek még fő bosszok legyőzése itán, és akkor is jönnek ha a katakombákba dzsungelba, vagy pirosbarlangba megtalálod őket
speciális item megtalálásakor is jöhetnek, a fegyverkereskedő pl akkor jön ha találsz stukkert a piros barlangban a boss szívek felrobbantásával.
5/5 anonim válasza:
akkor jönnek ha épitesz nekik szobát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!