Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Terraria, miért nem jönnek az...

Zsigu70 kérdése:

Terraria, miért nem jönnek az npc-k?

Figyelt kérdés

csináltam egy npc-házat de csak a merchent és a bányász jött pedig minden szoba ugyanolyan. Nem jön több.

Lehet hogy még kevés az életem? Mert csak 100 van.

Manából 40.

2013. jan. 28. 14:32
 1/5 SF15 ***** válasza:
Függ adtól hogy haladsz.pédául vannak olyan npc-k akik akkor jönnek miutám minimum egy boss-t negöltél.
2013. febr. 1. 11:56
 2/5 Xeann válasza:
Az npc-k jövetelét nem befolyásolja az életed vagy a manád. Az npc-k akkor jönnek ha egy bizonyos elvárást teljesítettél. Pl. legyen nálad 50 silver vagy több pénz, legyen az inventorydban bomba, és persze vannak olyanok is akiket dungeonban szabadíthatsz ki.
2013. febr. 2. 00:04
 3/5 anonim ***** válasza:
az egyik pont akkor jön, miután megnövelzed az életed 20-szal! :P szóval az egyik npc-nek igenis van köze az élethez! :D
2013. ápr. 6. 04:41
 4/5 anonim válasza:

a varázsló bizonyos manna szint után jön, a nővérke meg bizonyos healt szint után. jönnek még fő bosszok legyőzése itán, és akkor is jönnek ha a katakombákba dzsungelba, vagy pirosbarlangba megtalálod őket

speciális item megtalálásakor is jöhetnek, a fegyverkereskedő pl akkor jön ha találsz stukkert a piros barlangban a boss szívek felrobbantásával.

[link]

2013. dec. 24. 17:40
 5/5 anonim válasza:
akkor jönnek ha épitesz nekik szobát
2015. febr. 27. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!